De tuin

leren tuinieren Tomaten Kleur en water

De moestuin
De moestuin wordt dit voorjaar aangelegd en kan in april in gebruik worden genomen. De Stadsboerderij zoekt enthousiaste bewoners die interesse hebben in een eigen moestuin of die graag meewerken in de moestuin van de stadsboerderij. Startende tuinders, ervaren tuinders, jong en oud: iedereen is welkom.

Kosten
Bewoners die graag een eigen tuintje willen, kunnen tegen een jaarlijkse bijdrage van tussen de 50 en 150 euro een tuintje in gebruik krijgen. De hoogte van het bedrag hangt af van de grootte van de tuin. Voor dat bedrag kunt u een jaarlang genieten van het werken in uw tuin en genieten van de oogst. Gereedschap, water en andere noodzakelijke voorzieningen staan dan tot uw beschikking.

Wanneer
De moestuin kan in april in gebruik worden genomen. Dan is ook de schuur gebouwd en de stal. Na de zomer wordt het hoofdgebouw opgeleverd. In het hoofdgebouw is een huiskamer, een cursusruimte en een keuken. De keuken biedt de mogelijkheid om dat wat in de moestuin wordt verbouwd, te verwerken tot de heerlijkste maaltijden.

Interesse?
Misschien heeft u belangstelling voor een eigen tuintje. Misschien wilt u meehelpen in de moestuin van de boerderij. Misschien wilt u meedenken met de plannen of op een andere manier bijdragen aan de ontwikkeling van de stadsboerderij. U bent van harte welkom!

Vragen en aanmelden
[contact-form-7 id=”8″ title=”Contactformulier 1″]

Pin It on Pinterest