Het gaat goed op de boerderij. We staan te popelen om iedereen weer welkom te heten en te starten met de programma’s en andere activiteiten. Maar we beginnen rustig aan, stap voor stap. Eerst met de programma’s. En daarna gaat het hek open voor de dagelijkse bezoekers.

Buurten met de Boer
We zijn deze week (16 mei) weer begonnen met een aantal activiteiten. Voor kinderen. Na wekenlang thuis zitten weer eens in de aarde wroeten, hout hakken, rennen en werken op de boerderij. Gelukkig kan het allemaal weer. We zijn begonnen met Buurten met de Boer, iedere zaterdag tussen 3 en half 5. Helpen op de boerderij. Wat is er leuker dan dat! Maximaal 6 kinderen. Gratis. Geen vrije inloop. Tevoren opgeven via Janneke whatsapp +31650422095


Van Tuin tot Bord
Woensdag 27 mei begint weer ons programma ‘Van Tuin tot Bord’. Met dit programma staat de waardering van ons voedsel centraal. Hoe groeit het? Hoe zorgen we voor de aarde en de planten? En hoe gebruiken we deze voor ons dagelijks voedsel. Het is leren, doen, genieten en verwonderen over die fantastische wereld van ons voedsel. Na 6 keer zul je voor altijd anders aan kijken tegen die wortels, de uien en de tomaten bij de supermarkt. Omdat je ze zelf hebt verbouwd, verzorgt en gegeten.
Van Dier tot Vriend
Donderdag 28 mei begint ons programma ‘Van Dier tot Vriend’. Kinderen die van dieren houden zijn heel erg welkom om in de cursus te leren hoe je dieren verzorgt. Wat ze eten, hoe ze leven en hoe we ze beter kunnen leren kennen. Je wordt maatjes met de dieren en wie weet blijf je ook na de cursus helpen op de boerderij.


Voor beide programma’s geldt: Geen vrije inloop. Tevoren opgeven voor alle 6 keer (totaal 12 euro) via info@stadsboerderijosdorp of 06-24238818

Pin It on Pinterest