Huurprijzen & Huurvoorwaarden

Huur Hoofdgebouw of Leslokaal  
   – Zaalhuur tot 5 uren € 275
   – Extra uren € 50 per uur
   – Vergaderingen, minimaal 2 uren € 50 per uur
Extra´s  
   – Gebruik professionele Geluidsinstallatie € 50 per huurperiode
   – Gebruik Beamer en scherm € 50 per huurperiode
   – Personeel bediening bar/keuken € 35 per uur
   – Uitbesteden Schoonmaakkosten € 50 per huurperiode

Tijdsduur is inclusief inrichten en opruimen, overschrijding wordt achteraf in rekening gebracht. Het leslokaal is alleen beschikbaar voor educatieve activiteiten, vergaderingen en teambijeenkomsten. Niet voor feesten. In overleg kunnen startende organisaties of bewonersgroepen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van het leslokaal.

Catering (hapjes en eten)
Met plezier verzorgen we de catering. We werken met producten van eigen boerderij of uit de omgeving, gemaakt door lokale koks. Voor Particulieren is het mogelijk om zelf uw hapjes en eten mee te nemen. U kunt hierbij in overleg met de beheerder gebruik maken van onze professionele keuken (8-pitsfornuis, oven, koelkast, magnetron en afwasmachine).

Catering (drankjes)
Het is verplicht om dranken af te nemen via de Stadsboerderij. Zie voor de tarieven onze drankenkaart. Voor feesten en andere bijeenkomsten in het Hoofdgebouw geldt een minimale omzetgarantie van € 125,00.

Muziek
U kunt gratis gebruik maken van de WIFI verbinding en onze huiskamerinstallatie. Ook kunt u ons mengpaneel met boxen huren waar u een smartphone of pc op kan aansluiten. Een versterkte band of DJ staan we vanwege eventuele geluidshinder niet toe. Achtergrondmuziek is prima. Komt deze op dansniveau dan ziet u erop toe dat alle ramen en deuren gesloten zijn. Het is de beheerder die het maximale volume vaststelt.

Tijden
U kunt uw eigen tijden bepalen. Uiterste eindtijd voor feesten is 20.00 uur.

Schoonmaak
U levert het gebouw op zoals u het heeft aangetroffen. U kunt de Schoonmaak aan ons uitbesteden.

Keukenapparatuur en servies
U kunt gratis gebruik van ons koffiezetapparaat, waterkoker, serviesgoed, keukengerei, afwasmachine en magnetron. Wij zijn geen voorstander van het gebruik van plastic serviesgoed. De boerderij doet aan afvalscheiding.

Spelen
Voor de kinderen is er een speelweide met schommel, wip en zandbak. Er is een kleine dierenweide. Ouders zien er op toe dat kinderen niet schreeuwen en gillen. Zodra het donker wordt, gaan de kinderen naar binnen.

Terrein, tuin en dieren
We verwachten van alle bezoekers dat zij de huisregels in acht nemen. Deze staan bij de ingang. Ouders houden toezicht op hun kinderen.

Confetti
Zowel binnen als buiten wordt geen confetti gestrooid. Dat geeft nadien vaak rommel en binnen regelmatig verfvlekken op de vloer.

Vervoer en parkeren
Als het even kan: kom te voet of met de fiets. Er leiden mooie fiets- en wandelroutes naar onze boerderij. Er is voldoende ruimte om fietsen veilig te plaatsen. De boerderij is verder goed bereikbaar met het OV.
Komt u met de auto: parkeren in de omgeving is gratis. Mocht u met eten of materialen komen voor uw bijeenkomst: het heeft onze voorkeur dat u de auto aan de straat laat staan en van daaruit eventuele spullen naar het gebouw brengt. Wilt u de auto toch tot aan de boerderij rijden: dan graag direct de auto weer bij de straat zetten als de auto leeg is.

Oplevering
U levert het gebouw op zoals u het heeft aangetroffen, Voor € 50 kunt u het schoonmaken uitbesteden.

Andere bezoekers
Het terrein is tot 17.00 uur open voor het publiek. Het hoofdgebouw is exclusief voor u gereserveerd. Bezoekers van het terrein kunnen gebruik maken van het toilet in het hoofdgebouw; via een aparte ingang aan de achterzijde, zonder uw ruimte te betreden.

Aanbetaling
Zodra u een definitieve boeking heeft gedaan volgt een aanbetalingsfactuur van minimaal 50% van de huurprijs. Pas als de aanbetaling binnen is, is de boeking definitief.

Annulering
Tot drie weken voor uw bijeenkomst kunt u de reservering gratis annuleren. Vind de annulering daarna plaats dan betaalt u de helft van de kosten. Bij annulering een week voor aanvang betaald u het gehele bedrag.

Contactpersoon en overleg
Tevoren geeft u aan wie de contactpersoon is voor de beheerder tijdens uw bijeenkomst. De contactpersoon heeft voorafgaand aan uw bijeenkomst en bij aanvang kort overleg met de beheerder om alle voorwaarden goed door te lopen.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest