Stadsboerderij Osdorp heeft van de gemeente de opdracht gekregen om samen met bewoners de wijk groener te maken. Het kan een groene speelplek zijn voor kinderen, een ontmoetingsplek voor ouderen of jongeren, een moestuin of een kleurige bloemenborder. Tot aan de zomer hebben we verschillende gesprekken gevoerd met bewoners. De groene ideeën die dat heeft opgeleverd vind je in de maand augustus terug in een krantje dat overal in de bus gaat. Iedereen kan dan aangeven wat zijn of haar voorkeur heeft.

Groen en meer
De gemeente wil graag van bewoners horen hoe zij tegen hun buurt aankijken. En wat zij graag anders zien. Dan gaat het niet alleen om groen. Maar ook om andere zaken die de buurt nodig heeft.

Wat gaat er gebeuren?
In de maand augustus krijgt iedereen een krant in de bus. Met een stembiljet. De opgehaalde ideeën en voorstellen staan in de krant gepresenteerd. Je kunt je voorkeuren op het stembiljet aangeven. Die wordt eind augustus opgehaald. Begin september maken we bekend welke ideeën en voorstellen we verder gaan uitwerken. Bewoners die dat willen werken deze verder uit. Dat gebeurd in de maand september. Om daarna tot uitvoering over te gaan. Wie wil kan ook daar meedoen. Geef op je stembiljet aan als je verder betrokken wilt blijven. Maar ook als je andere ideeën hebt. Of laat hier een bericht achter. Dan zoeken we contact met je.

Pin It on Pinterest